Naamapalmusunnuntai (ar. de dictis cuiusdam stulti)

Suomen kauneimmat seksiviestit

Julkinen dekadenssi on aina ollut ylhäisön erityisoikeus. Siksi siinä missä köyhä saisi vain moralisointia ja paheksuntaa, sekä hiljaista vaikenemista, ylhäisö saa mediakohun lisäksi myös selkään taputtavaa ymmärrystä käytökselle joka rahvaan käsissä olisi sopimatonta ja saisi vain moitetta.

Haluathan sinäkin osoittaa elitismisi? Etkö kuitenkaan saa kylliksesi (korvillesi)? Oletko liian mielikuvituksekas tuottaaksesi kliseisiä kaksimielisyyksiä? Onko teinixpissisten twitteröinti mielestäsi korkeakulttuuria jota tasapainottamaan kaipaat maanläheisempää populaarimpaa taidetta? Onko sinulle käynyt sellaisia munauksia, että et ole päässyt pukille etkä (ministerin)pallille? Haluatko esittää korskeita seksiteemaisia toteamuksia, jotka teinipoikien lausumana olisivat todiste rehentelijän neitsyydestä, mutta jotka keski-ikäisellä miehellä tuovat mielikuvan limaisuudesta ja arvailuja siitä että kenties kaikesta huolimatta hän olisi sittenkin keksinyt keinon? Oletko etsimässä heilaa helluntaiksi ja kiire ja epätoivo ovat kovia ja tiedät jo ennalta olevasi ilman koko kesän? Oletko tottunut syömään sanojasi, mutta suostut syömään miehekkäästi vain kaikkea mikä on uppopaistettu tirisevässä härskissä rasvassa?

Jos vastaat näihin kysymyksiin myöntävästi, kirja "Kalapuikkoviiksi värähtää - kauneimmat suomalaiset seksiviestit" juuri tarpeisiisi ja luonteeseesi sopiva vuoden merkkiteos. Kirja takaa että elämäntapasi normalisoituu, joskaan ei ongelmia ratkaisemalla vaan tavalla jossa voit olla tyytyväinen näistä puutteista huolimatta, samanhenkisessä seurassa. Jokainen jonka tekemä nussiminen takaa hyvät unet jo seksin aikana ansaitsee ostaa ja lukea tämän kirjan. Koskaan aiemmin ei kalapuikkoviikseen vetäminen ole tuntunut yhtä pakottavalta!

Kirja yhdistää aforismien lyhyen tyylin miestenlehtien syvällisyyteen. Suorasukaiset alatyyliset ilmaisut yhdistetään totutuimpiin vertauksiin tavalla joka tyydyttää aviossa olevan miehen haluja, juuri sellaisella tavalla joka kouraisee rinnasta sydäntä pinnallisemmalla tasolla. Kirjassa on kaikki ihanimmat seksiviestit, luokiteltuna kätevästi teemoihin. Klassisiin seksiviestiteemoihin kuten "puutarhanhoito", "käsityöt", "termodynamiikka" ja "anestesiologia". Teoksen aforismit ovat peräisin alan taitajilta. (Joiden anonymiteetin suojelemiseksi heidän puoluekantansa on muutettu kristillisdemokraateista perussuomalaisiksi.) Sillä kuten aiheen harrastajat itse tietävät. "Once you got setämies you'll never go back." Eikä aina ole selvää onko kyseessä lupauksesta, uhkauksesta vai pelkästään totuudesta.


Iki-ihania näytteitä jotka kostuttavat naisien silmäkulmia (mutta eivät juuri muuta).

"Oletko lannoittanut perennoitasi?"

"Hankkikaa minulle pensaikko hoidettavaksi, sen jälkeen voit yrittää kaataa metsän mahtavimman puun sillilläsi."

"Kerran heilahtaa Sam Sam Saulin Taikakaulin / Lokki / Meri / Kampela"

"Tuppeensahattua pilkettä silmäkulmassa, valmiina IKEA -kokemukseen matkalla kohti Kurosellista tulevaisuutta."

"Budjettiriihen tuoreimman puheenvuoroni luettuasi nukkuisit sikeästi."

"Minun käärme, sinun tikapuut."

"Tahdotko sinäkin kurittaa rötösherraa?"

"Mitäs tykkäsit mailittamastani valokuvaamastani elimestäni? Joka ei ollut hairahdus kun homoliittoja vastustava ystäväni (mies) otti sen kanssani."

"Haluatko harrastaa minun vai koirien kanssa?"

"Sillä tiellä, arvoisa hutsukka, Teitä tulee kyllä se köyrintä vastaan."

"Tätä sitä saa kun menee tyrkyttämään itseään pimeällä johonkin pusikoihin."

"Pöö, teillä ei ole mitään pelättävää!"

"Tarjolla keski-ikäisen han -suomalaisen kulttuurillista, mahdollisesti geneettistä, erityispiirrettä."

"On tietysti niinkin, että melonille ja omenalle ei sovi sama kortonki."

"Haluatko pamputusta Emmerdalen aikaan?"

"Lämpö on hiukkasten liike-energiaa. Kun kunnolla kuumenee niin ei pysäytä mikään."
 
"Tissit, tosi isot tissit, niin isot että ei enää mahdu palindromiin."

"Tahdotko tulla meille katsomaan postimerkkejäni?"

"Missä erektio, siellä ongelma."

"Saa nähdä, meneenkö taas ministerinpalli sivu suun."

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän seppaeo kuva
Oskari Seppänen

Seksivitsi Graalin maljan etsinnästä voisi olla jopa toimiva, kunhan vain lähettää oikealle elitistille.

Tämän blogin suosituimmat